• loppem3.jpg
  • loppem2.jpg
  • loppem1.jpg

PRIVACY STATEMENT

Op 25 mei 2018 wordt de nieuwe Europese privacywetgeving, de GDPR (General Data Protection Regulation) van kracht. Met die regelgeving wil Europa de persoonlijke gegevens van de Europese burger beter beschermen.

 

Hiervoor kan u onder andere onze privacy voorwaarden vanaf heden raadplegen op onze website.

 

 

INDEPENDENT FISCAL ACCOUNTANCY SERVICES

 

IFAS is een professioneel adviesbureau gespecialiseerd in boekhouding/accountancy, vermogensplanning en ondernemingsadvies. Ons kantoor staat garant voor expertise in combinatie met een professionele en persoonlijke aanpak op maat van de cliënt.

 

Wij besteden de grootste zorg aan de uitbouw en structurering van zowel uw onderneming als uw privé vermogen. Ook starters zijn bij ons aan het juiste adres voor praktisch advies, begeleiding en ondersteuning.

 

Ons kantoor en statutair zaakvoerder de heer Freddy Van Maele zijn erkend door het instituut van de Accountants en Belastingconsulenten (IAB). Dat is uw waarborg voor onze kwaliteit!

 

De heer Freddy Van Maele heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring en streeft tot op heden nog altijd om inhoudelijk kwaliteitsvol en duidelijk advies te verlenen op het vlak van accountancy, fiscaliteit, persoonlijke- en professionele planning en ondernemingsbeleid.

 

Persoonlijke aandacht voor de individuele klant is voor de heer Van Maele en het ganse team van het allergrootst belang.

 

Wij begeleiden u graag naar een gepaste oplossing en volgen daarvoor zowel de vennootschapsrechterlijke, fiscale alsook de sociale actualiteit op de voet.

 

Samen met u zetten we onze schouders onder de groei en ontwikkeling van uw bedrijf!

 

Wij zijn recent verhuisd naar ons nieuw kantoor om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Ons kantoor, met parkeergelegenheid, is gelegen te Loppem vlakbij de af- en oprit van de E40.

 

Onze website is voorlopig in volle ontwikkeling, maar indien u graag meer informatie wenst over onze diensten kunt u gerust contact opnemen met ons kantoor. Hier kunt u de verschillende mogelijkheden terugvinden.

CONTACTEER ONS

Wenst u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact op. Hier vindt u de verschillende mogelijkheden terug.